hejsanjenny.blogg.se

Jenny Åkerlund Berg

-

Kategori: Mode/outfits

 

This or that

Kategori: Frågor och svar

Fest/Myskväll
Jeans/Mjukisar
Rosa/Blå
Sommar/Vinter
Läppstift/Läppglans
Tv/Dator
Sjunga/Dansa
Loka/Ramlösa
Killkompisar/Tjejkompisar
Film hemma/Bio
Mascara/Eyeliner
Pizza/Tacos
 
 
 
 
 

Sista grillningen

Kategori: Jenny's life

g
Eftersom att grillsäsongen är över så bestämde sig min familj för att grilla en sista gång. Det blev grillat kött, halloumi och kroketter men lite tillbehör, mums! Idag fyller även min coola kompis Emma 16 år, så alla ni läsare borde ägna en liten grattistanke till henne :)
 

Ja tack

Kategori: Mode/outfits

Untitled #35
 

Hejsan svejsan

Kategori: Jenny's life

Hola, idag har jag no plans, ska typ följa med farmor och köpa blommor, men alltså det vill nog inte ni höra om haha.
 

Träffad en saknad vän

Kategori: Jenny's life

Vid tre tiden så mötte jag upp Hanna vid bussen, sedan gick vi och tog varsin chailatte och pratade massor, innan vi bar oss ner mott stan och kollade lite. Efter det så åkte vi till en pizzeria och köpte kebabtallrik och gick till Hanna där vi såg på film och hade det braaa. Vad har ni gjort idag?
 

Mot stan

Kategori: Jenny's life

 
 

Odd molly & TH

Kategori: Mode/outfits

Blus - Odd molly, Jeans - Tommy Hilfiger
 

*

Kategori: Jenny's life

Hej, nu har jag precis gjort klart ett engelska arbete, vi skulle göra en recension till en film vi såg för några veckor sedan. Imorgon är mina plans att vara med Hanna och pluggfika på Waynes, hon går ju inte på samma gymnasium så det blir inte så ofta vi ses längre, men det blir nog roligt.
 

Jag har gjort middag

Kategori: Jenny's life

Blev nyss klar med middagen som jag lagade till mig, mamma och min lillebror idag. Fläskytterfilé med kantareller, ris och sallad, gott!
 

Hemkommen från baletten

Kategori: Dans

Nu har jag kommit hem från baletten och dricker en healthy fruktsmoothie medans jag småtittar på tv. Det gick fett bra när vi strechade, jag kom nästan ner i spagat, love it!
 
Bild från tidigare idag
 
 

Bad day

Kategori: Jenny's life

Nu har jag precis kommit hem efter en pissdålig dag i skolan, det började med att jag hade stört ont vid revbenen typ, och pga av det så gick det inte bra på lektionerna heller, suck. Nu sitter jag i alla fall och kollar på tv och ska snart äta innan jag ska på baletten, hoppas det går bättre där.
 

Atm

Kategori: Jenny's life

Kollar på Forensic files (tv4fakta in my <3), läser Hänt extra, äter mina favoritnötter och dricker hallonad. Tipsar om hallonaden till er som inte gillar den 'sura' citronlemonaden :)
 
 
 

Höst

Kategori: Mode/outfits

Fall
Tänk er det här, uppsatt hår och snygga skor, perfa för hösten!
 

Planer för kvällen

Kategori: Jenny's life

Hej, nu har jag kommit hem från la escuela, och sitter och kollar lite på tv med ett glas citron lemonad as usual. Ikväll har jag bara lite plugg, alltså inte en två metershög typ som det brukar vara, bara en engelskauppgift, en spanska sak och lite teckenspråk, sedan efter det blir det Svenska hollywoodfruar, yey!
 
 
 
 
 
 
 

Skinny genes

Kategori: Jenny's life

Idag på dansen så spelade våran dansfröken en av mina gamla favoritlåtar haha, så det var lite kul, dock tänke jag mest på massa annat då jag hörde den, men det funkade ändå. Vi strechade också i slutet av klassen, synd när jag insåg att jag blivit ovigare sedan förra gången, whyyy?!
 

Smoothie & Elle

Kategori: Jenny's life

Kom hem från dansen för c.a en halv timme sedan, och sedan dess har jag stretchat lite och duschat, så nu ska jag lägga mig med en smoothie och läsa Elle, mysigt!
 

Suddig bild på polyvore, hjälp?

Kategori: Jenny's life

Hejhej, atm så är jag fett sur på polyvore, har typ suttit och tänkt ladda upp ett outfit inlägg i flera dagar, också är ett av plaggen helt suddiga, verkligen skitdåligt. Jag kan ju inte ladda upp en bild med ett skitsuddigt plagg, någon som vet om man kan fixa till det på något sätt?

 

Söndag

Kategori: Jenny's life

Hej, nu har jag nyss ätit middag, och sitter nu och dricker Brämhults lemonad, så sjukt god, stooort tips! Ikväll så ska jag bara vara hemma och vila, känner mig lite förkyld, så téet och möjligen en Alvedon är de som jag ska hänga med ikväll, jag har nämligen inte tid att vara sjuk. Nu ska jag gå och ta ett till glas lemonad, vi hörs! 
 

Godmorgon

Kategori: Jenny's life

 

Födelsedagsmiddag för pappa

Kategori: Jenny's life

 
 

Hej! Som ni ser så har vi här hemma födelsedagsmiddag för min pappa, och då bjöd vi in farmor och farfar, för det är ju deras son som firas. Egentligen fyller han inte år föränn på måndag, men vi kan inte fira honom då, tyvärr. Himla gott med mat man inte äter varje dag. På bilderna ser ni löjromstoast, surstörmming och gräddtårta.

Lördag

Kategori: Jenny's life

Idag har jag ägnat dagen åt att designa min kanins hem haha. Hans största bur har fått vattenskador, så vi tog våran andra bur och fixade till den och satte dit hans gård, så nu har han det bra :) Ikväll ska farmor och farfar komma hit och äta middag med oss då vi ska fira pappa i förskott, det blir nog trevligt!
 

Igår

Kategori: Jenny's life

Efter middagen igår så åkte jag till Emma, för vi hade bestämt att vi skulle baka något och kolla på film. Filmerna vi såg (eller inte såg haha) var helt fucked up, den första var typ på polska och den andra var helt sjuk haha. Kladdkakan var dock bättre, mums! Jag åt nog liiite för mycken av den, men den var himla fancy med smält choklad, right?
 
 

19/9

Kategori: Jenny's life

Idag har jag verkligen inga planer för ikväll, inget plugg, ingen dans och ingenting. Rättså skönt ändå, så det blir väl jag + datorn & en kopp té, mysigt, särskilt eftersom att regnet verkligen öser ner. Vad ska ni göra ikväll? :)
 

En riktig pluggdag

Kategori: Jenny's life

Hejsan svejsan, idag känns det som att allt har flytit på riktigt bra. Föst skolan där jag bara hade spanska, sedan åkte jag hem och har pluggat ända sedan dess, med undantag för balettklassen, och där gick det faktiskt också bra. Nu ska jag fixa lite fika och läsa lite bloggar, en suverän avslutning på dagen :)
 
 
 
 
 

Godmorgon

Kategori: Jenny's life

Hej på er, nu har jag fixat mig och ska om typ en timme börja dra mig mot skolan, vi har bara en lektion idag, så det blir förhoppningsvis bra. När jag kommer hem ska jag plugga både samhälle, teckenspråk och göra klart ett svenska arbete, jag har verkliget lyckats skjuta upp det till sista minut, men jag får ta och skylla mig själv haha.

Kate Middleton

Kategori: Jenny's life

Oh my god, alltså hennes liv är typ to die for, har ni sett hennes klädstil t.ex? Skulle inte tacka nej till att vara henne för en dag.
 

Svar på frågor

Kategori: Frågor och svar

Fett coolt med blondorgande underhår, gjorde du det hemma eller hos frisör?
Tack så mycket, men det är mitt naturliga hår, så det är inte gjort hos frisör.
 
Hur luktar alla dina VS bodymists?
Orkar inte beskriva, men gott luktar dom, dock är VS ganska överskattat.
 
Vilken av dom luktar godast?
Moonlight Dream tror jag, dock luktar alla typ lika gott så jag vet inte.
 
Varifrån är din kofta du har på bilden? Odd molly?
Haha, nej den är från en affär mittemot Birsta city, kommer tyvärr inte ihåg namnet.
 
Åh, jag älskar verkligen VS! Nu har jag bara Endless Love, har du provat den?:)
Nej det har jag inte, men har hört att den luktar väldigt fräsch.
 
Fina kläder, men hallå vad kostade tröjan? Tommy Hilfiger är väl jättedyrt??
Den kostade 1400:-, väldigt överdrivet pris så jag ångrar lite att jag köpte den. Vad som är jättedyrt är nog upp till var och en, vissa tycker t.ex att 500:- är jättedyrt.
 
Vart finns den som är rosa inuti? ? :)
Den är från Abercrombie & fitch.
 
 
 
 
 

Höstoutfit

Kategori: Mode/outfits

Tips inför hösten, en vanlig basic outfit som kan fixas med en kofta och typ ett halsband, sedan en svart kappa och en röd väska som piffar upp allt. Som skor man man t.ex ha stövlar eller lite högre skor med klack, och det ända som fattar är ett fint paraply against the rain.Untitled #28
Untitled #28 by jennysoutlook featuring a navy wool coat

Orkar inteee

Kategori: Jenny's life

Hej, hoppas ni har det bra, det har iallafall jag, dock är jag grymt trött, plus att det regnar. At the moment så sitter jag och kollar på tv, fast jag egenligen borde göra klart ett arbete som ska in typ imorgon, rebell or what? Nej, skojar bara, dock är jag inte på bästa humör då jag har dans till halv nio ikväll, skulle mycket hellre vilja sitta i soffan med varm choklad och kolla på något bra program, åh!  

Dagens

Kategori: Mode/outfits

Ny kofta från KappAhl, linne från Lindex, Byxor från Cubus och klocka från Birsta.
 

Tips

Kategori: Doft/smink

Måste verkligen tipsa om The body shops nya White musk smokey rose, tyvärr finns den inte i butik än, men jag har fått för mig att den ska börja säljas i början av oktober. Den lukar verkligen supergott och påminner mig om när jag var liten, haha. Om ni ser den så bör ni i alla fall lukta på den, kommentera gärna vad ni tyckte om den :)

Middag

Kategori: Jenny's life

Bakad potatis, rökt lax, sallad, romsås & foccaciabröd, så himla gott!
 

Gant

Kategori: Mode/outfits

Jag fick med mig lite saker från Birsta ändå, bland annat den här tröjan från Gant som jag kärade ner mig i. Hur snygg liksom?
 

Dagens outfit

Kategori: Mode/outfits

Tröja - Odd molly, Byxor - Tommy Hilfiger
 

Birsta

Kategori: Jenny's life

God morgon på er alla, hoppas ni sovit gott. Idag ska jag åka till Birsta, och jag är grymt taggad för mycket shopping då vi har två rabatthäften, och billigare är ju alltid bra för då kan man shoppa mer. Det jag planerar att köpa är i alla fall ett par skor, en jacka och koftor, så förhoppningsvis får jag hem det, om jag inte hittar en massa annat dvs haha.
 
 

Tips på höst/vinterjackor

Kategori: Mode/outfits

Untitled #26
 

Inte så jätteseriös outfit bild

Kategori: Mode/outfits

Idag har jag bara på mig svarta jeans som finns typ överallt, och en tröja från cubus. Typisk mysoutfit.
 

Fredag 13

Kategori: Jenny's life

Idag är det ju den dåliga dagen fredag den 13:e, haha minns när jag var liten och trodde på det där skitet. Idag har min dag faktiskt varit super, vi hade bara chill lektioner, typ idrott, natur och engelska, sedan cyklade jag hem och kollade lite på tv innan jag gick ut och satt ute ett bra tag. Ikväll ska jag ta en riktig myskväll med godsaker, film osv, jag har faktiskt städat mitt rum nyss, superskönt med ett fint rum :)
 

Fint väder

Kategori: Jenny's life

Eftersom att det är fredag, plus att vädret är toppen så gick jag ut för att ta lite bilder och vara med min kanin. Eftersom att det är ganska skönt väder så , så tog jag ut en filt, datorn och en burk hallonkesella för att sitta här ute och kolla på lite bloggar, det är faktiskt ganska skönt här ute för att vara höst.
 
 
 
 
 
 

Hej

Kategori: Jenny's life

Idag så cyklade jag och Moa direkt till Waynes efter skolan och fikade & åt middag, det var grymt kul, vi hade teckenspråksläxa så jag kollade lite i boken, och omg vi hittade så sjuka saker haha! Sedan efter c.a två timmar så drog vi hem och så åkte jag direkt till Ica med farmor innan vi åkte till lite andra ställen.
 

9/11

Kategori: Jenny's life

Tycker det är så synd när folk måste dö utan att de liksom förtjänar det bara för att några vill förstöra, ursch!
 

Dagen

Kategori: Jenny's life

Hej, idag var jag såklart på skolan, sedan så jag jag, Moa, My, Liv & Hanna till Wayne's och fikade, dock stack alla utom jag och Moa för de skulle typ åka hem, så vi satt kvar typ 40 min och pratade. Imorgon har vi våran nollning, ser typ inte fram emot den direkt, men what to do liksom, det är en gång i livet (hoppas jag haha).
 
Bild från förra veckan:
 
 

Vad tycker ni är bäst?

Kategori: Mode/outfits

Untitled #25
Vad väljer ni? Jag hatar bokstavligen mjukisar, men älskar sånna som är tajta upptill. Jeans är dock det jag väljer, jag fattar inte hur man kan välja mjukisar före jeans, tycker jeans är asbekväma, mer än mjukisar som är lösa upptill och knölar till sig och massa sånt, ursch! Men skulle gärna vilja veta t.ex vad ni har till era mjukisar, det kanske kan komma till användning någon gång :)

Tips på enkel god mat

Kategori: Jenny's life

Okej, jag har inte en matblogg, men jag måste ändå tipsa om den här salladen som farmor gjorde, ni får fråga om ni vill ha receptet, men annars ser ni väl vad som är på bilden, baconsallad med makaroner, ost, gurka, tomat och majs :)
 

På landet

Kategori: Jenny's life

Nu sitter jag i vårat hus på landet med farmor och ska snart äta lunch. Idag är det grymt skönt ute, det är typ 22 grader varmt och vindstilla, hade lätt badat om jag vetat att det skulle vara så varmt. Nu väntar farmor på mig, så jag ska nog gå och äta nu, ha det bra!

22.40

Kategori: Jenny's life

Nu har jag och mamma kollat klart på det absolut sista avsnittet av 90210, är typ jättedeppad över det, det känns typ som att något saknas. Jag tror också att jag börjar bli förkyld, jag tappade typ rösten ett tag på stan, sedan började jag nysa och nu har jag ont i huvudet, roligt liksom. Jag ska i alla fall dricka lite té för att inte bli sjuk, jag har liksom inte tid för att vara sjuk!
 
 
 
 

Dagens shopping

Kategori: Mode/outfits

Idag så lunchade jag och mamma på stan, så vi passade på att shoppa lite. Köpte ett par höstskor från Eurosko och en skjorta och en tröja från Vero moda/Vera, jag är verkligen nöjd med mina köp även om jag inte hittade en jacka.

Då var den här igen

Kategori: Mode/outfits

Untitled #24

Hösten är här, vilket betyder varmare kläder. Och än en gång lyckades jag klämma in en longchamp väska i ett collage, måste ha!

Fredagskväll

Kategori: Jenny's life

Just nu ligger jag i min säng med gurka & dipp, té och en bok. Vi har typ i svenskaläxa att läsa den här boken, så jag ska försöka läsa några sidor innan jag börjar med något annat, jag är verkligen inte en pluggmänniska. Imorgon så ska jag nog på stan med mamma, för hon tyckte typ att lite shopping skulle göra allt lite bättre, så det blir kul, jag ska försöka att hitta en fin kofta och kanske en jacka, i need those things. Nej nu ska jag försöka ta tag i att läsa boken, har ni läst den så kan ni ju kommentera vad ni tyckte :)
 

Barnvakt

Kategori: Jenny's life

Just nu är jag barnvakt åt mammas kompis barn Lova, hon är verkligen jättegullig och snäll och ställer upp på foton och allt möjligt, sedan är det också kul att skämma bort henne med godis och att hon får göra vad hon vill ;) Nu klipper mamma hennes hår, för hon vill ha lugg som jag har (gullunge), och då tar jag chansen till att blogga. Nar hon är klar så ska vi leka med Barbie och kanske göra något annat kul.
 
 
 
 
 
 
 

En av mina favoritidoler

Kategori: Jenny's life

Alltså, en av mina absoluta favoritpersoner som jag vill bli som är helt klart Kate Mittleton, om ni inte redan visste det. Skulle inte tacka nej till att vara henne för en dag, plus att hon alltid har snygga kläder, jag valde liksom bara en bild lite snabbt och oh my god, jag dööör!
 

Stockholm i mitt ♥

Kategori: Jenny's life

Satt nyss och kollade lite på mobilen medans jag satt vid datorn, också kommer en bild från Stockholm upp när jag var där med en kompis, plus att Veronica Maggio's låt Sergels torg började spela, haha! Lovar att det är ett tecken på att jag ska flytta dit, gillar ju staden jag bor i nu, men drömmen är helt klart att bo i Stockholm, love that city alltså. Nej, nu ska jag försöka övertala familjen att flytta haha, annars drar jag efter studenten!
 
 
 
 
 
 
 

Hemkommen från dagens balettklass

Kategori: Jenny's life

Hej, nu har jag nyss kommit hem från dansen, jag var fett otaggad redan innan, men det gick hyfsat ändå.
Nu ska jag ta och äta något och kolla på tv innan jag ska sova, jag börjar så tidigt som 08.30 imorgon,
kanske inte jättetidigt, men vi har liksom inte börjat så tidigt under den här terminen, så man är ju van vid
bättre (senare) tider.
 

Tisdags outfit

Kategori: Mode/outfits

Jag hade ju en himla dilemma över vad jag skulle ha på mig imorse, men det slutade med min supermysiga stickade tröja från Tommy Hilfiger och byxor från Serious Sally som finns på Rut.m.fl sedan hade jag en guldfärgad klocka från en affär i Birsta.
 

Mina nya favoritlåtar

Kategori: Jenny's life

 

Kategori: Jenny's life

 
 

Dåligt blir bra

Kategori: Jenny's life

Hej, nu har jag både kommit hem från skolan och gjort klart min spanskaläxa, känns grymt skönt! Imorse började dagen inte så bra, först bytte jag kläder tre gånger för att allt var fel och sedan var jag väldigt tidsoptimistisk, så jag fick nästan både mig och Moa att komma sent, oops. Sedan hade vi bara tre lektioner, historia, engelska och idrott. På engelskan såg vi början av en film som heter American Beauty som vi ska jobba med, sedan på idrotten spelade vi lacrosse och frisbee, askul!
 

Påväg till skolan

Kategori: Jenny's life

Nu har jag fixat mig och ska snart åka och möta upp Moa och sedan cykla till skolan, idag har vi bara tre lektioner, skönt! När jag kommer hem ska jag göra klart en spanskaläxa, sedan har jag tid för annat. Nu ska jag bara äta lite frukost innan jag åker, ciao!
 

Svar på frågor

Kategori: Frågor och svar

Åh, jag älskar verkligen VS! Nu har jag bara Endless Love, har du provat den?:)
Nej det har jag inte, men den luktar nog gott.
 
Vilken är din favorit av dom du har?
Oj vad svårt, älskar alla lika mycket.
 
 
Varifrån är din kofta du har på bilden? Odd molly?
Nej, den är från en affär mittemot birsta city, kommer dock inte ihåg vad den heter.
 
Hur luktar alla dina bodymists?
Jag kan göra en liten Review under veckan :)
 
Väldigt fin design du har, är det du som gjort den? :)
Haha, nej det en gratisdesign från blogg.se

Första september

Kategori: Jenny's life

Nu har jag nyss kommit hem från farmor där jag sov över med Hanna. Nu ska jag snart åka till stan och luncha med Emma, mys! Tänkte köra nyttigt igen då jag ätit alldeles för mycket skit den senaste tiden, så till lunch blir det nog något utan ett ton socker i.