hejsanjenny.blogg.se

Jenny Åkerlund Berg

31/7

Kategori: Jenny's life

Bild från när jag var i Piteå för c.a 2 veckor sedan
 
Idag har jag varit ute på landet och ätit middag och haft lite familjetid, jättemysigt var det, och framförallt god mat, farmor är typ värsta guden på att laga mat, så jag tog väl ungefär dubbelt som jag brukar. Innan det så var jag, mamma och pappa i Birsta och skulle köpa lite saker, vilket inte inkluderade kläder, men en tröja och en väska fick jag ändå med mig hem, tröjan var på rea och väskan var billig så jag tror inte att det typ förstörde våran ekonomi direkt, haha! Nu ska jag fixa té och en macka, och sedan kolla på någon film, cozymosy!
 
 

Friends with benefits

Kategori: Jenny's life

 

Måndag

Kategori: Jenny's life

Hejsan svejsan, idag har jag helt ärligt inte gjort någonting speciellt, bara varit hemma och latat mig, men såna dagar tycker jag faktiskt att man ska få ha ibland, right? I övermorgon ska jag iaf på middag ute i farfars lanthus, så det blir ju mysigt, sen kanske jag ska ta ut min kanin dit, gården är ju enorm haha, nej men vi får se hur det blir, nu ska jag i alla fall äta något och sedan krypa ner och se nån film eller så, mysigt!
 
Bild från ett superduperbra cafe i St Petersburg, ni skulle smakat deras citronsmoothie, my god!
 
 
 

*

Kategori: Mode/outfits

Untitled #14
Eftersom att alla inte har råd att bara köpa dyra kläder, inklusive mig, så tänkte jag visa den här outfiten, som bara kostar ett par hundringar om man bortser från armbandet, men det kan du ju byta ut mot nästan vilket som helst armband, speciellt i silver och guld färg.

Update:

Kategori: Jenny's life

Hejsan, sorry för att jag inte bloggade igår, men min dator laggar och man kan inte ladda över bilder till den här. På måndag ska vi ringa och fixa min dator så efter kommer jag att lägga upp bilder på moi, ni får överleva tills dess.
 
Nu sitter jag iallafall på mitt rum och ska snart kolla på någon film och äta popcorn och mörk choklad. En av mina morbröder och hans tjej kom nyss hit också, får kanske planera in att vara social med dom också haha!

Enkelt och snyggt

Kategori: Mode/outfits

Untitled #13
Tänkte slänga in den här enkla och fina outfiten, innan jag ska åka till affären med pappa. Tänk liksom dom här kläderna med typ ett långt guld halsband och ett par svarta skor, perf!

 

:)

Kategori: Mode/outfits

Untitled #12
Hade jag varit äldre, och haft en lön större än eiffeltornet så hade dessa kläder till den här outfiten redan legat i min gaderob. Koftan går också att ha över en klänning, till en kjol eller till ett par svarta jeans, självklart med en tröja under.
 

Kate Middleton

Kategori: Jenny's life

Nu har Kate bytt från sjukhuskläder, till sina vanliga kläder som jag är helt obsessed av. För er som inte vet så är Kate Middleton typ min nr.1 idol, så var beredda på inlägg med bilder på henne där jag skriver hur mycket jag älskar hennes kläder, haha! Man får ju iallafall hoppas att allt går bra med den nya miniprinsen som kom för några dagar sedan, supersöt liten kille :)