hejsanjenny.blogg.se

Jenny Åkerlund Berg

Ny blogg!!!

Kategori: Jenny's life

#tuffingar2013

Kategori: Jenny's life

 

Måndag

Kategori: Jenny's life

Hej, idag började jag vid halv tio med ett matteprov som gick asbra (vilket betyder att det säkert gick dåligt). Sedan hade vi lunch och typ 30 min spanska innan vi fick sitta till halv tre och kolla på lite folk för 2:orna hade workshops så det kom massa personer från Landgren så... Sedan stannade jag och Moa och pluggade på skolan till kvart i fyra innan jag åkte hem och gjorde klart en svenskauppgift, skönt! Nu ska jag gå och sova, au revior!
Inte alls suddig
 
 

6 dagar senare

Kategori: Jenny's life

Hoppsan, det var visst nästan en vecka sedan jag bloggade sist. Under veckan har jag iaf varit på skolan, varit med Moa, pluggat, fikat på Waynes osv. Idag hade jag tänkt att åka till Birsta för att köpa julklappar och sådant, så det blir super :)
 
 

Skyltsöndag

Kategori: Jenny's life

Idag var det ju skytsöndag, så självklart åkte jag och familjen ner på stan för att kolla på alla julsaker och den lilla julmarknaden. Köpte dock bara 4 ljus från Yankee Candle, det var nämligen proppfullt i alla klädaffärer och jag kände inte för att stå i en lång kö för typ en enda tröja. Nu har jag kollat på tv med mamma och min bror, pluggat spanska, och ska nu äta lite och sedan sova. Vi hörs imorgon, sov gott allihopa!
 
Bild från ett par veckor sedan
 

December ❄

Kategori: Jenny's life