hejsanjenny.blogg.se

Jenny Åkerlund Berg

NYTT, Victoria's secret - Mango temptation

Kategori: Doft/smink

Mamma kom nyss hem från Turkiet och hade då köpt med sig dessa två godingar till mig, en body mist och en bodylotion i doften Mango temptation. Det gå typ inte att förklara hur den luktar, men den luktar sött, fruktigt och typ godis, if that makes sense, kanske inte, men den luktar iaf sjukt gott!
 

18.35

Kategori: Jenny's life

Hej, idag så har jag varit i skolan som vanligt, sedan cyklade jag hem och har typ bara tagit det lugnt sedan dess. I helgen hade jag planerat att vara med Hanna på lördag, och sedan på söndag ska jag pluggfika med Emma, när vi gjorde det i onsdags hade jag tyvärr typ inget plugg så jag satt typ bara och läste veckorevyn medans hon pluggade. Nu ska jag städa lite innan mamma kommer hem från Turkiet, man vill ju inte att hon ska komma hem och typ vilja åka tillbaka hehe.
 

Where did you get that sweater, it's so not your color

Kategori: Jenny's life

Snart är det höst

Kategori: Mode/outfits

Untitled #23
 
 

2 st dansfrågor

Kategori: Dans

Såg att jag hade fått två frågor om dans så jag tänkte svara på dom nu, fett kul att ni frågar saker ibland :)
 
Vad dansar du för danser?
Jag dansar modern dans och balett.
 
Hur länge dansar du i veckan??
Den här terminen har ju bara hållit på sedan i måndags så det kan ju ändras, men hittils dansar jag 3 timmar i veckan :)
 
 

Imorgon

Kategori: Jenny's life

Nu dör snart min dator, men tänkte bara säga att jag inte kommer hinna blogga något imorgon. Först har jag skola till 15.20, sedan jag ska jag och Emma gå direkt därifrån till Waynes och pluggfika och direkt efter det ska jag ha balett, så möjligen blir det ett inlägg på kvällen, men nu ska jag fixa kvällsfika och kolla på svenska hollywoodfruar.
 
Bara jag som aldrig hade sett den nya frun som ska vara med i kvällens svenska hollywoodfruar förut?
 
 
 

Dans

Kategori: Dans

Hej, nu har jag kommit hem från en av veckans dansklasser, så sjukt kul att komma tillbaka liksom. När vi stretchade i sluet så insåg jag hur osmidig jag blivit under sommaren, oops! Nu ska jag prova gå ned i spagat igen, har aldrig kunnat det, men nu har jag bara några decimeter kvar, happy. Närå, men när jag var typ 10 kunde jag gå ned i splitt iaf, vad hände sedan liksom?
 

En enkel outfit

Kategori: Mode/outfits

Untitled #22
Tänk liksom en skoldag när man knappt har tid att välja kläder, då är den här outfiten asbra, ett par svarta jeans hittar du överallt, sedan är tröjan och väskan från Tommy Hilfiger.
 

Min nya favorit

Kategori: Jenny's life

Planer för dagen

Kategori: Jenny's life

Idag så hade jag tänkt börja dagen med att åka och köpa skolsaker med pappa, sedan lär vi väl åka på affären och handla lite fika, Starbucks latte here i come! Runt fyra så ska jag nog vara med Hanna, sedan blir det 90210 med mamma som ska till Turkiet imorgon med sitt jobb, och efter det så blir det plugg. No more blogging today som ni säkert förstår :(
 

Med vita jeans

Kategori: Mode/outfits


Stickad tröja - Cubus, Vita jeans - H&M, Armband - Mallorca

Kväll

Kategori: Jenny's life

Nu har jag duschat, haft ansiktsmask osv, så nu ska jag fixa kvällsfika och sedan sitta vid datorn, så himla mysigt, särskilt nu när det börjar bli lite svalare ute. Mitt pumpaljus brinner, och jag har värsta mysfilten brevid mig, kan hösten komma hit nu när man är förberedd tack?
 

Världens vackraste notebook

Kategori: Jenny's life

 
 
 
 
 

Lördag

Kategori: Jenny's life

Nu har jag kommit hem från stan där jag har varit med min kompis Emma, först så fikade vi på Waynes, och sedan kollade vi lite på stan. Jag hittade världens finaste notebook på åhlens, så jag köpte en till mig och en till Emma, kände mig väldigt snäll där, hon fyller ju faktiskt år om ungefär en månad.
 

Idag har jag på mig

Kategori: Mode/outfits

Ny tröja från Åhlens, sedan de vanliga Tommy Hilfiger jeansen.
 

Fredagsmys

Kategori: Jenny's life

Ska spendera kvällen vid datorn med mitt snacks, gott! Och ja, jag vet att bilderna på senaste tiden varit sämst, så imorgon ska jag ta tag i att leta kameraladdaren, så att ni snart kan på bra bilder, lovar!
 
 

True

Kategori: Jenny's life

Ja, det känns verkligen som att jag har allt i min väska nu när skolan har börjat, dock inte de här fancy sakerna, utan mer pennor, skrivböcker, sudd, en kofta, en mapp med tusen papper i, mobil osv. Nu börjar man iaf känna att skolan snart börjar på riktigt, men det lär nog vara ungefär lika kul som hittils, bara mer plugg och så, men lärarna har verkligen fått ihop schemat och vilka program vi ska ha lektioner med jättebra. Idag så hade jag tänkt att möta upp mamma på stan efter skolan och shoppa lite, men jag slutade så tidigt, så hon är fortfarande kvar på jobbet.

Första gymnasiedagen avklarad

Kategori: Jenny's life

Hejsan, idag hade jag min första gymnasiedag, som var över mina förväntningar, den var helt enkelt asbra, så jag hoppas att det fortsätter så. Nu ska jag skriva på lite papper och så som ska in imorgon, så vi får helt enkelt höras lite senare eller imorgon :)
 
 
 

Tre frågor

Kategori: Frågor och svar

Åh varifrån är väskan??
Den är från Tory Burch, visst är den fin?
 
Tror du man kan ha primeboots i höst?
Alltså du får väl ha på dig vad du vill, gillar du dom så ska du ju köpa dom. Jag personligen tycker att dom är asfula, men det är väl bara för att de inte är min stil, men if you like it, buy it!
Hur många märkeskläder har du?
Ingen aning, men från de stora märkena så har jag några plagg från Tommy Hilfiger och Odd molly :)

Nu: Svenska hollywoodfruar

Kategori: Jenny's life

 
 

Dagen

Kategori: Jenny's life

Idag så mötte jag upp Hanna vid busstationen, sedan gick vi till Waynes och lunchade, både jag och Hanna tog Ceasarsallad med kyckling och buffelost, som typ smakade som vanlig parmesanost haha. Efter det så gick vi lite snabbt på stan innan vi åkte till Stallarna och badade. Nu har jag i alla fall kommit hem och ska duscha innan jag ska se på 90210 med mamma, sedan klockan nio är det ju svenska hollywoodfruar, så det blir bra.
 

Näst sista sommarlovsdagen

Kategori: Jenny's life

Idag så ska jag möta upp Hanna på stan runt ett och luncha på Waynes, hon går sin första dag på gymnasiet idag, thumbs up for her, så det ska bli kul att höra hur hon har haft det. Jag börjar ju inte föränn på torsdag, så jag har nån dag kvar att väja mig vid att sommarlovet snart är slut, hoppas det blir kul på gymnasiet jag är typ fett taggad haha!

Ge mig

Kategori: Mode/outfits

Untitled #20
Skulle tro att koftan från den här outfiten jag gjorde kommer att finnas med på min önskelista till jul. Den kommer från Odd molly och jag vet inte riktigt priset, men skule tippa på mellan 1000-2000 svenska kronor, dyrt men visst är den fin?

Kväll

Kategori: Jenny's life

Nu har jag äntligen hoppat i min pyjamas och myst ner i sängen med ett glas kallt röd söder té. Själva grannfesten var ganska kul, fast man fick liksom välja mellan att sitta med barnen eller med de vuxna, men det var okej. Först åt vi middag hos oss, för alla ville typ äta här, och sedan gick vi till våran ena granne och åt maräng & citron tårta. Jag har varit så sjukt onyttig den senaste tiden, så från och med nu så ska jag vara nyttig ett bra tag framåt, och det kan nog behövas. Nu ska jag göra en sallad som start på mitt healthy Life, wish me luck!
 

Lördag

Kategori: Jenny's life

Hejhej, just nu sitter jag och kollar på what not to wear medans jag väntar på att vi ska gå över till grannen på surströmmingsfest. Idag så har jag, mamma och pappa varit i birsta, hittade inga speciella kläder, för den jag ville ha fanns typ inte kvar, men på ikea så hittade jag i alla fall världens finaste presentpåsar/presentpapper och ett paket med pumpadoftljus, dom luktar sååå gott! Nu ska vi tydligen gå och äta, vi hörs!
 

För att hösten är nära

Kategori: Mode/outfits

Untitled #19
Måste införskaffa något liknande, jag skulle kunna bo i den här outfiten känns det som, jag har ju en kappa, dock är den mörkblå (vilken också är superfint), men skulle verkligen vilja ha en röd, give me!

Worktime is over

Kategori: Jenny's life

Äntligen är min jobbvecka slut, eller jag kanske inte ska säga äntligen, det var faktiskt fett kul. Idag så hade vi i alla fall en avslutningsgrej så jag fixade lite till det och hjälpte till lite med det som behövdes. Nu är jag i alla fall hemma och ska duscha och lägga mig, är även sugen på att göra någon sallad till kvällsfika, antagligen blir det den klassiska tonfisksalladen eftersom att all kyckling är i frysen, natti på er.
 
 
 

Skulle inte säga nej till den här outfiten

Kategori: Mode/outfits

Untitled #18
 
Bara som jag typ älskar den här outfiten? Måste också berätta att jag fått en crush på longchamp väskor, och eftersom att de inte är så dyra så lär jag nog införskaffa en snart, men vi får se, jag menar, jag tyckte att de var asfula för typ någon månad sedan, haha!

Bästa serien

Kategori: Jenny's life

Hej! Ber om ursäkt för att jag inte bloggat lika ofta på sistonde, men har haft fullt upp med jobbet, men imorgon eller på lördag lär det bli som vanligt igen, nu ska jag kolla på 90210 med mamma, det är ju faktiskt min absoluta favorit serie, så vi ses imorgon :)
 

Några frågor

Kategori: Frågor och svar

asfina, pris?
Både den kortärmade och långärmade Odd molly tröjan kostade 595:-, styck alltså.
 
hur många th plagg äger du?
Just nu är jag ägare till tre stycken Tommy Hilfiger plagg, ett par jeans, en vit tjocktröja och en svart t-shirt.
Här ser ni den kortärmade Odd molly blusen och mina Tommy Hilfiger Jeans.
Älskar Odd Molly, vart bor du i vanliga fall?
Jag bor i Härnösand.
 
Vilken linje ska du gå?
På gymnasiet ska jag gå humanistiska linjen med inriktning språk.
 
Vad jobbar din mamma med då?
Jag vet inte vad man kallar det, tyvärr, men jag hjälper till den här veckan då de har ett dagläger.
 
Vad är det för märke på byxorna??
Tommy Hilfiger.
 
ska du fixa en "riktig design" istället för en gratis design?
Nej, jag vet inte hur man gör, hehe.
 
Hur många vs bodymists har du? Vilka?
Jag har två stycken Victorias Secret body mists, Secret craving och Moonlight dream.
 
 
 

Aj

Kategori: Jenny's life

Hej, sorry för att jag inte har uppdaterat bloggen under dagen, men imorse så vaknade jag med världens nackspärr som resulterade i att jag mest låg i mamma & pappas sovrum med mamma och kollade på 90210. Ikväll måste jag iaf ta en alvedon innan jag somnar så att jag mår bra tills imorgon, för då ska jag jobba på mammas jobb, hoppas min nacke funkar då :)

Godnatt

Kategori: Jenny's life

Kände för att börja vara nyttig, så nu till kvällsfika blir det tonfisksallad och mitt absoluta favorit te, röd söder. Nu ska jag bara kolla instagam osv innan jag ska sova, vi ses imorgon.
 

Dagens

Kategori: Mode/outfits

Byxor - Tommy Hilfiger, Blus - Odd molly, Armband - Mallorca
 
 
 

Städat rummet!

Kategori: Jenny's life

Mamma tvingade mig att packa upp min resväska, och lägga in mina rena kläder i garberoben, så jag gjorde det, och sedan fick jag typ ett ryck och började städa mitt rum, känns grymt skönt att kunna använda rummet mer nu än innan då det har sett ut som kaos i säkert tre veckor, men nu är jag nöööjd.
 
 
 
 
 

Godmorgon

Kategori: Jenny's life

Hejsan, idag har jag inga riktiga planer för dagen, då jag trodde att vi skulle ha middag med våra grannar, men det var tydligen nästa vecka. Eftersom att vädret här uppe är sämst idag, grått, kallt och småregningt så lär jag väl antagligen sitta inne och kolla på tv och hjälpa mamma lite med bullbak, gott! Synd bara att jag ätit onyttigt hela tiden jag var i Stockholm, så bullar känns inte nödvändiga, men ja, en lär det bli hehe...
 
 

Odd molly

Kategori: Mode/outfits

 
 
 
Dessa två underbara skapelser fick jag med mig hem när jag var inne på Odd molly, så sjukt fina, blev helt kär. Men än har jag inte fått nog av Odd molly, så min lilla Odd molly samling lär ju utökas snart, haha!
 
 

Lite låtar

Kategori: Jenny's life

Lite av min spotify lista just nu, tipsa mig gärna om ni har något musiktips, skulle uppskattas!
 

Inköpt på Hollister

Kategori: Mode/outfits

Blå blus från Hollister, kände verkligen att jag ville ha något därifrån så ja. Men rättså fin var den!

Hemma!

Kategori: Jenny's life

Nu har jag kommit hem från stockholm, hade gryyymt kul, jag och Emma gick oavbrutet i över 12 timmar under de två dagar vi var där, så fötterna är ju lite döda, fotbad nästa. Nej, men det var sjukt kul att vara i en stad med fler affärer än typ h&m, känns lite lame att gå på stan här när vi knappt har några affärer. Iallafall så fick jag hem lite saker från Odd molly, Accesorize och Hollister, så jag kan ju lägga upp bilder på det imorgon om ni vill, ha det bäst!
 
 

Dagen

Kategori: Jenny's life

Idag var vi i gamla stan, åt på en Ben & Jerry glassbar, fikade, kollade på saker och var på slottet, mysigt var det! Efter det så drog vi till Norrmalm och köpte en till Odd molly tröja till mig, så fin (lägger upp bild på den senare)!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate

Kategori: Mode/outfits

Kate Middleton
Asså hur snygga kläder har inte Kate Middleton, alltid snygga kläder, utan onödigt mycket accesoarer, vilken av de här bilderna tycker ni att hon har finast kläder på?

6/8 2013

Kategori: Jenny's life

 
Hej alla mina fina läsare! Idag har dagen spenderats på stan, och vi har gått avbrutet i 8 timmat, sjukt! Jag fick iallafall med mig lite saker hem, som jag kan visa när jag är hemma igen på torsdag, nu ska vi ut och äta middag på altanen, och imorgon blir det gamla stan.

Espresso house

Kategori: Jenny's life

 

-

Kategori: Mode/outfits

Untitled #16
 
 

Mot stockholm!

Kategori: Jenny's life

Nu sitter både jag och Emma i bilen mot storstaden, det ska bli fett kul, särskilt eftersom att jag aldrig rest så långt med henne. Snart ska vi stanna i Tönnebro och äta lite, sedan dröjer det väl 3 timmar tills vi är framme.

Packa

Kategori: Jenny's life

Nu sitter jag mitt på min säng och håller på att packa min resväska. Imorgon ska nämligen jag och min kompis Emma till Stockholm och shoppa, äta glass och typ ha det bra. Därför kommer det bli typ ett inlägg per dag, antingen bara med text eller bara med bild. Jag ska fixa något tidsinställt också, men ja. Kom ihåg att fråga frågor tills jag kommer tillbaka om ni undrar över något!

Sommarvärme

Kategori: Jenny's life

 Helt stört vad varmt det är ute idag, termometern visar 30 grader, så hade jag inte måstat packa och så, så hade jag lätt spenderat dagen ute i stallarna och badat!

Ang. frågor

Kategori: Jenny's life

Om någon av er läsare har några frågor till mig om typ vad som helst så vore det jättebra om ni skriver frågorna i en kommentar så svarar jag på dom när jag har fått ett par stycken.
 
 

Enkelt men fint

Kategori: Mode/outfits

Untitled #15

 
 

Solnedgång

Kategori: Jenny's life

 
Okej, det såg ungefär en miljon gånger bättre ut irl, men ni fattar.
 
 

Run

Kategori: Jenny's life

 
Mamma lyckades dra ut mig ur huset på en jogging tur, det gick ganska bra tyckte jag, så jag hoppas att vi ska ut imorgon också, känns fett skönt såhär efteråt, nu väntar en kall dusch innan jag ska sova, natti!
 
 
 
 
 

New in

Kategori: Mode/outfits

 
Senapsgul tröja - Esprit
 
Väska - Kappahl
 

Godmorgon

Kategori: Jenny's life

Just nu sitter jag och äter frukost och kollar på tv, macka och latte macchiato, mums!